C Kalite Yenilenmiş Telefon Nedir?

c kalite telefon

Son zamanlarda telefon fiyatlarının artmasıyla birlikte yenilenmiş cihazların da popülerliği artmıştır. Farklı kozmetik durumlarına sahip A, B ve C kalite yenilenmiş telefon modelleri yeni cihaz almak isteyen kişilere hitap eder. Her telefonun belli bazı kozmetik kusurları mevcut olsa da donanım özellikleri açısından sorunsuz şekilde çalışabilen yenilenmiş telefonlar, normalde bütçenizin yetmediği modelleri satın almanıza olanak tanır. Samsung’dan iPhone'a ve Xiaomi’ye kadar birçok markanın yenilenmiş telefon seçeneklerine ulaşabilirsiniz. Bu seçenekler arasında en çok tercih edilenlerden biri de C kalite yenilenmiş telefon modelleridir. C yani iyi şekilde yenilenmiş telefon modellerinin, diğer seçeneklere göre daha önce kullanıldığı belirgin olarak bellidir. Fakat kullanım açısından alıcılarına birçok avantaj sunar. Dolayısıyla yeni telefon almak isteyenlerin ilk yöneldiği seçeneklerden biri C kalite telefon seçenekleri olarak karşınıza çıkar. Yeni telefon almayı düşünenlerdenseniz “C kalite ne demek?” sorusunun cevabı hakkında detaylı araştırma yaparak bilgi sahibi olabilirsiniz.

C Kalite Nedir?

“C kalite telefon nedir?” sorusuna cevap verebilmek adına bu cihazların özellikleri incelenebilir. C kalite yenilenmiş telefon modellerinin kozmetik durumu incelendiğinde, kusursuz bir görünüm ile karşılaşmazsınız. Daha önce kullanılmış olan C kalite cep telefonu modelleri kozmetik açısından herhangi bir yenilenme geçirmez. Bundan dolayı da ekranda ya da kasada gözle görülebilecek bazı çiziklerin ve hasarların bulunma ihtimali mevcuttur. Fakat bu kozmetik sorunları cihazınızın genel performansına herhangi bir etki yaratmaz. C kalite yenilenmiş telefon modelleri sorunsuz bir şekilde çalışır. Aynı zamanda satış öncesinde fabrika ayarlarına döndürülerek, tüm donanım ve yazılım özellikleri testlerden geçirilir. Dolayısıyla istediğiniz C kalite yenilenmiş telefon modelini satın alarak, sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz. Arama, mesajlaşma, uygulama kullanımı, fotoğraf çekimi ve internet erişimi gibi tüm hizmetlere C kalite telefon ile erişilebilir. Birçok farklı markanın ve modelin C kalite yenilenmiş modelleri ile karşılaşmanız mümkündür. Android ve iOS işletim sistemine sahip son model cihazları C kalite yenilenmiş seçeneği ile çok daha uygun fiyata satın alabilirsiniz.

Yenilenmiş Telefon Nedir?

Yenilenmiş telefonlar, iade ve değişim gibi durumlarda paketi açılıp bir süre kullanılan cihazların tamir edilerek satılmasıdır. Yenilenmiş cep telefonları belirli firmalar tarafından hem yazılım hem de donanım açısından yenilenir. Yenilenme sırasında orjinal parçaların onarımı yapılır ya da yenisi ile değiştirilir. Sonrasında ise belirli testlerden geçirilerek sizlere sunulur. Donanım ve yazılım açısından hiçbir sorunu bulunmayan cep telefonları, sıfır modellerle aynı işlevi yerine getirebilir. Fakat daha uygun fiyata sahip olduğundan dolayı da yeni telefon almayı düşünen herkesin tercih ettiği seçeneklerden biridir. Yenilenmiş cep telefonlarının tüm işlemleri Ticaret Bakanlığı tarafından belirlenen ve yeterlilik belgesi alan yerler tarafından yapılır. Eğer ki tesis bu belgeye sahip değilse, telefon yenileyemez ve satamaz. Dolayısıyla yenilenmiş cep telefonu almak tamamen güvenlidir. Aynı zamanda bu yenilenen yerler tarafından da cihazlar garanti altındadır.

Yenilenmiş telefonlar A (mükemmel), B (çok iyi) ve C (iyi) olmak üzere birbirinden ayrılır. Bu üç seçenekte donanım ve yazılım olarak sorunsuz şekilde çalışır. Fakat aksesuar durumu açısından modeller birbirinden farklılaşır. A kalite yenilenmiş modeller, aksesuar değişimine de sahiptir. Cihaz üzerinde herhangi bir çizik ya da göçük bulunmaz. B kalite modellerde ise küçük fark edilmesi zor minik çizikler yer alır. C kalite yenilenmiş cep telefonlarında ise daha öncesinde kullanıldığı belli olacak şekilde görünür çizikler mevcuttur. Fakat aksesuar durumu ne olursa olsun bu telefonlardan yüksek performans alırsınız. Aynı zamanda kalitesi yüksek yenilenmiş modeller daha yüksek fiyatlıdır. Dolayısıyla görünüşe önem vermeyen biriyseniz, çok uygun fiyat seçeneklerinden yararlanarak kendiniz için C kalite telefon modellerinden birini tercih edebilirsiniz.

C Kalite Yenilenmiş Telefon Nedir?

C kalite yenilenmiş telefonlar, diğer seçeneklere göre biraz daha kusura sahip olan modellerdendir. Kozmetik bakımdan bazı kusurlara sahip olan fakat donanım ve yazılım açısından sorunsuz şekilde çalışan seçeneklerdendir. C kalite telefon modelleri 1 yıl garanti süresi sayesinde, alıcılarına ekstra güven sağlar. Bu garanti sayesinde telefonu satın aldıktan sonra karışılacağınız herhangi bir problem karşısında yetkili servise başvuru yapabilirsiniz. Böylelikle de probleminiz sorunsuz bir şekilde çözülerek, telefonunuz size geri teslim edilir. Aynı zamanda garanti kapsamında sorunlarınız ücretsiz şekilde halledilir. C kalite yenilenmiş telefon modelleri, onaylı yerlerde tamir ve test edilerek sizlere sunulur. Ek olarak TSE belgesi ile sizlere teslim edilir.

Ayrıca tüm hazırlıklar sonrasında cihazı yenisi gibi kutulanarak sizlere sunulur. Şarj kablosu, pin iğnesi gibi ekstra ürünler de kutu içerisine eklenir. Bu sayede ekstradan alışveriş yapmanız gerek kalmadan telefonunuz elinize ulaşır ulaşmaz, kullanmaya başlayabilirsiniz. C kalite yenilenmiş telefon modellerinin bazı aksesuar sorunları olsa da donanım açısından yüksek performans göstermesi ve uygun fiyatlı olması birçok alıcıya avantaj sağlar. C kalite yenilenmiş cihazlar sıfır modellere nazaran %30 ya da %40 daha uygun fiyata satılır. Böylelikle de bütçenize uygun yüksek performansa sahip ürünlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Kendinize en uygun C kalite yenilenmiş telefon modellerine ulaşmak için Senatech üzerindeki seçeneklere göz atabilirsiniz. Türkiye’nin her yerine ücretsiz kargo seçenekleri ve kolay ödeme yöntemleri sayesinde 12 ay garanti süresine sahip C kalite cihazınıza sahip olabilirsiniz.

Etiketler: senatech blog
Temmuz 30, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR