Senatech'te En Çok Tercih Edilen Yenilenmiş Telefonlar Hangileri?

Senatech'te En Çok Tercih Edilen Yenilenmiş Telefonlar Hangileri?

Senatech'te En Çok Tercih Edilen Yenilenmiş Telefonlar Hangileri?

Pek çok akıllı cihazlar için resmi olarak yenileme ve sertifikalandırma görevi üstlenen Senatech, çeşitli nedenlerle iade edilmiş ya da kullanılmış birbirinden özel akıllı cep telefonlarını üstün hizmet kalitesinde yenileyerek uygun fiyat seçenekleriyle yeniden kullanıcıların beğenisine sunar. Senatech’te en çok tercih edilen yenilenmiş telefonlar ise şu şekildedir:

iPhone 11 64 GB Black Yenilenmiş A Kalite (12 Ay Garantili)

Senatech’te en çok tercih edilen yenilenmiş telefon modelleri arasında yerini alan iPhone 11 64 GB Black, göz alıcı tasarımıyla öne çıkar. Siyah tasarımıyla öne çıkan ürün 6.1 inçlik ekran kapasitesine sahip. 26 mm ve 13 mm ultra geniş kadraja sahip iki kamerasıyla adeta profesyonelce fotoğraf kareleri çekilebilmenize olanak tanır. Özellikle gelişmiş gece modu ile düşük ışıklı ortamlarda daha kaliteli görüntüler elde etmek mümkündür. Apple telefon çeşitleri içinde en hızlı çipe sahip olan bu özel modeli tercih ederek profesyonel akıllı telefon deneyimini yaşayabilirsiniz.

iPhone 12 Mini 64 GB Black Yenilenmiş A Kalite (12 Ay Garantili)

En sık kullanılan iPhone modellerinden biri olan iPhone 12 Mini 64 GB serisi, Senatech'te en çok tercih edilen yenilenmiş telefonlar arasında da yerini alır. Yaşamın vazgeçilmezleri arasında yerini alan cep telefonları arasında öne çıkan iPhone akıllı telefonların mini serileri oldukça gelişmiş özellikleriyle dikkat çeker. 5.4 inçlik ekranı keskin ve canlı bir görüntü sunarken düşmelere ya da darbelere karşı Ceramic Shield ön yüzey ile oldukça sağlam bir yapıya sahiptir. Daha pek çok gelişmiş özelliği ile öne çıkan iPhone 12 Mini 64 GB Black, A kalitede yenilenmiş telefonlar arasında yerini alır.

Samsung Galaxy A31 128 GB Black Yenilenmiş B Kalite (12 Ay Garantili)

Kullanıcılarına canlı ve net görüntü deneyimi sunan Samsung Galaxy A31 128 GB Black serisi için Senatech yenilenmiş B kalitede ürün sağlar. 1080 x 2400p çözünürlüklü ve 6,4 inçlik geniş ekranı oyun oynarken, film ya da dizi izlerken, internette dolaşırken ve uygulamaları kullanırken oldukça kolaylık sağlarken öte yandan kaliteli görünüm sunar. 5000 mAh kapasiteli bataryası uzun süreli ve kesintisiz olarak cihazı kullanabilme imkânı verir. Uygun fiyat seçeneği ile ürüne Senatech’ten ulaşarak Samsung’un kaliteli akıllı telefon dünyası ile yakından tanışabilirsiniz.

Samsung Galaxy Note 10 Lite 128 GB Black Yenilenmiş B Kalite (12 Ay Garantili)

Samsung serisinin sevilen modelleri arasında yer alan Galaxy Note 10 Lite Black, yenilenmiş B kalitesiyle ve 128 GB hafızasıyla Senatech’te. Şık görünümünün yanı sıra gelişmiş özellikleriyle öne çıkan Galaxy Note 10 Lite, selfie tutkunlarının ilgisini çekebilecek 32 MP çözünürlüklü ön kamera özelliğine sahip. 6.7 inçlik geniş ekranı kullanım deneyimini en üst seviyeye taşırken görüntü açısından da canlı ve net bir deneyim sunar. Tasarımında yer alan S Pen akıllı kalem teknolojisi ile çizim ya da not alma gibi görevleri basitçe yapabilmek mümkündür.

Samsung Galaxy A71 128 GB Crush Blue Yenilenmiş B Kalite (12 Ay Garantili)

İlgi çekici canlı rengiyle öne çıkan Samsung Galaxy A71 128 GB Crush Blue modelinin B kalitede yenilenmiş halini Senatech’te bulabilmek mümkün. Benzersiz renginin yanı sıra akıllı telefon kullanım deneyimini üst kademelere taşıyan cihaz, geniş ekran kapasitesine ve yüksek performansa sahiptir. Senatech'te en çok tercih edilen yenilenmiş telefon çeşitleri arasında yer alan ürün, dünyaya bağlanmanın en kaliteli yollarından biridir. Etkili tasarımı ve yüksek performansıyla öne çıkan Samsung Galaxy A71 uygun fiyat seçeneği ile Senatech’te.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64 GB Black Yenilenmiş B Kalite (12 Ay Garantili)

Kısa zamanda kendine geniş bir kullanıcı kitlesi edinen Xiaomi, Redmi Note 8 Pro 64 GB Black ürünüyle Senatech’te yerini alır. B kalitede ve yenilenmiş olarak yer alan ürün oldukça kaliteli bir tasarıma sahiptir. 6.53 inçlik ekranı, 8 çekirdekli işlemcisi ve 4.500 mAh kapasiteli özellikleriyle öne çıkan Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64 GB Black akıllı cep telefonu kategorisinde en sevilen modellerden biridir. 64 MP çözünürlüklü arka, 20 MP ön kamerasıyla profesyonel kareler yakalama imkânı sunar.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64 GB Green Yenilenmiş B Kalite (12 Ay Garantili)

Sevilen akıllı telefon modellerinden biri olan Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64 GB Green, yenilenmiş haliyle ve B kalitesiyle Senatech’te yer alır. Tasarım harikası olmasının yanı sıra işlevsel özellikleriyle ön planda olan Xiaomi Redmi Note 8 Pro, pek çok özelliğe sahip. Akıllı telefon alanında öncü ürünlerden biri olan cihaz 6.53 inçlik ekran kapasitesine sahiptir. Hem arka hem Gorilla Glass 5 özellikli dış yüzeyi her türlü darbe ve düşmelere karşı üstün koruma sağlar.

Siz de yenilenmiş en iyi kalitedeki cep telefonları ve daha fazlasına uygun fiyat avantajlarıyla sahip olmak için Senatech’i ziyaret edebilirsiniz
 

Etiketler: senatech blog
Temmuz 05, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR