Yenilenmiş Telefon Alınır mı?

Yenilenmiş Telefon Alınır mı?

Yenilenmiş Telefon Alınır mı?

Son zamanlarda birçok kişi tarafından tercih edilen yenilenmiş telefon çeşitleri, farklı avantajları ile sizlere sunulur. Modellerin bu kadar çok tercih edilmesi de birçok kişinin “yenilenmiş telefonlar güvenilir mi?” sorusunu sormasına sebebiyet verir. Türk Standartları Enstitüsü tarafından yeterlilik belgesi alan ve Ticaret Bakanlığı tarafınca belirlenen merkezlerde yenilenen telefonlar, satışa en özenli şekilde hazırlanır. Bundan dolayı da güvenilirlik açısından herhangi bir sorun teşkil etmez. Özellikle amiral telefon olarak adlandırılan gelişmiş modellerin yüksek fiyatına yetişemeyen kitleler, yenilenmiş telefonlar sayesinde kendilerine en uygun seçenekleri değerlendirebilir. Böylelikle bütçeniz ile çok daha düşük özelliklere sahip bir telefon alabilecekken, yenilenmiş fakat daha iyi bir donanıma sahip cihazı satın alabilirsiniz. Tüm kontrolleri ve bakımları yapılan yenilenmiş telefon çeşitleri arasından kendi kullanım tarzınıza en uygun modeli seçerek, hemen satın alma işlemlerine başlayabilirsiniz.

Yenilenmiş Telefon Nedir?

Kendisine yeni bir cihaz almak isteyen herkesin karşınıza çıkan ilk seçeneklerden biri yenilenmiş telefonlardır. Bu bağlamda da birçok kişi tarafından “yenilenmiş telefon ne demek?” sorusunun cevabı merak konusudur. Yenilenmiş telefon; iade, değişim gibi farklı sebeplere bağlı olarak ambalajından çıkarılan ve az da olsa kullanılan telefonların, gerekli yenileme işlemlerinden geçirilmesiyle piyasaya sürülmesine verilen isimdir. Bu telefonlar yazılım, donanım ve kozmetik alanında gerekli yenilemeleri geçirir. Böylelikle alıcıların sorunsuz bir şekilde kullanması için hazır hale getirilir. Bu ürünler birçok kişi tarafından ikinci el olarak görülse de yenilenmiş telefonlar, uzun süreli bir kullanıma sahip değildir. Birçoğu ise teşhir ürünlerinin yenilenmesi ve bakımının yapılması ile elde edilir. Ürünler gerekli bakım ve yenilenmelerden geçtiğinde, aynı modelin sıfır seçeneği ile aynı seviyeye gelir. Gerekli kutulama ve paketleme işlemleri yapılarak sizlere sunulur.

Yenilenmiş Telefonun Garantisi Var mıdır?

Bu modelleri inceleyen her alıcının en çok merak ettiği konulardan biri de yenilenmiş telefon garanti avantajlarının bulunup, bulunmadığıdır. Yenilenmiş telefonu, ikinci el modellerden ayıran en büyük farklardan biri de orijinal ürün gibi garantisinin bulunmasıdır. Bu garanti kimi zaman üretici kimi zaman da yetkili olan servis tarafından sağlanabilir. Cihazın belli bir süre boyunca sorunsuz olarak çalışacağını garanti ederek, olası bir sorunda tamir masraflarını da karşılayacağı sözünü verir. Yenilenmiş telefonu kimden aldığınız, garantinin süresi konusunda etkilidir. Yenilenen telefonlar genellikle 6 ay ila 2 senelik bir garanti süresine sahiptir. Her kurum farklı garanti süresine sahip olduğundan, bu konu hakkında detaylı araştırma yapabilirsiniz. Böylelikle daha uzun süre garantiye sahip yerleri tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda garanti kapsamı açısından da inceleme yapmalısınız. Bazı garantiler sadece belli parçaları kapsarken, kimisi tüm cihaz için geçerlidir.

Yenilenmiş Telefon Bozulur mu?

Yenilenmiş telefonların birçok farklı parçası değişebilir. Bundan dolayı da sıfır bir telefona göre biraz daha dikkatli kullanılması gereklidir. Aynı zamanda da güvenilir bir satış noktası tercih edilmelidir. Böylelikle tüm parçaları en iyi şekilde yenilenmiş telefonları tercih edebilir ve bozulma riskini daha da düşürebilirsiniz. Bunun yanı sıra sık bozulma ihtimaline karşı garanti süresi uzun ve kapsamlı koşullara sahip yenilenmiş telefon seçenekleri tercih edilmelidir. Aynı zamanda cihazları kullanırken de orijinal olan cihazların tercih edilmesi önerilir. Orijinal olmayan cihazlar, beklenmedik arızaların yaşanmasına sebebiyet verir. Bunun yanı sıra ekran koruyucu ve kılıf gibi koruyucu aksesuarları da kullanarak, bozulma risklerini en aza indirebilirsiniz.

Yenilenmiş Telefonun Avantajları Nelerdir?

“Yenilenmiş telefon iyi mi?” sorusunun cevabı birçok alıcı tarafından merak edilen konulardan biridir. Bu telefon çeşitlerinin birçok farklı faydası bulunur. Yenilenmiş telefon modellerinin sizlere sunduğu avantajları şu şekilde sıralamak mümkündür:
•    Yenilenmiş telefon almak özellikle bütçeniz için fazlasıyla avantajlıdır. Bütçenizin yetmeyeceği üst segment telefonların yenilenmiş modellerine kolaylıkla sahip olabilirsiniz.
•    Yenilenmiş telefonlar çevre ve dönüştürülebilir olmak açısından da faydalıdır. Kullanılmış telefonların yenilenerek, sisteme kazandırılmasını sağlayan bu yöntem, elektronik atık miktarının azalmasına katkı sağlar.
•    Eğer bütçenizden dolayı sürekli yeni model değişimi yapabilen biri değilseniz, yenilenmiş telefonlar sayesinde en son çıkan cihazlara kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.
•    Yenilenmiş telefon aldığınızda, garanti seçenekleri sayesinde herhangi bir sorunda yetkili servisinize götürebilirsiniz.

Yenilenmiş Telefon Nereden Alınır?

Piyasada birçok yenilenmiş satış noktası mevcuttur. Bunlar arasından kurumlar tarafından onaylanan ve belgeli yenilenmiş telefonlara sahip olan seçenekleri değerlendirmeniz tavsiye edilir. Güvenilir, garantili ve en yeni cihazlar arasından seçim yapmak için siz de Senatech’ e göz atabilirsiniz. Cihazlarının kalitesi ve güvenilirliği ile ön plana çıkan Senatech, müşteri memnuniyeti için özenle çalışan bir markadır. Telefonları en iyi şekilde yenileyip, bakım yaparak sizlere sunar. Aynı zamanda öncesinde birçok farklı test aşamasından geçirilen telefonlar, kullanım sırasında sizlere herhangi bir sorun da yaratmaz. Markanın B ve A kalite birçok yenilenmiş cep telefonları mevcuttur. Bu sayede bütçenize en uygun modelleri inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda iPhone, Huawei, Samsung, Oppo ve Xiaomi gibi birçok farklı markanın da cep telefonu mevcuttur. Yenilenmiş telefonun markasına, modeline ve kozmetik durumuna göre fiyatları belirlenerek sizlere sunulur. Fakat site üzerinde birçok farklı marka bulunduğundan kolaylıkla dilediğiniz modeli tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda kolay ödeme yöntemleri, hızlı kargo imkânları ve 12 ay garanti olanakları gibi birçok ekstra avantajlardan da faydalanabilirsiniz.

 

 

Etiketler: senatech blog
Temmuz 03, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR