Senatech Blog

  • Temmuz 05, 2024

    Pek çok akıllı cihazlar için resmi olarak yenileme ve sertifikalandırma görevi üstlenen Senatech, çeşitli nedenlerle iade edilmiş ya da kullanılmış birbirinden özel akıllı cep telefonlarını üstün hizmet kalitesinde yenileyerek uygun fiyat seçenekleriyle yeniden kullanıcıların beğenisine sunar.

    senatech blog
  • Temmuz 03, 2024

    Son zamanlarda birçok kişi tarafından tercih edilen yenilenmiş telefon çeşitleri, farklı avantajları ile sizlere sunulur. Modellerin bu kadar çok tercih edilmesi de birçok kişinin “yenilenmiş telefonlar güvenilir mi?” sorusunu sormasına sebebiyet verir. Türk Standartları Enstitüsü tarafından yeterlilik belgesi alan ve Ticaret Bakanlığı tarafınca belirlenen merkezlerde yenilenen telefonlar, satışa en özenli şekilde hazırlanır. Bundan dolayı da güvenilirlik açısından herhangi bir sorun teşkil etmez.

    senatech blog
  • Temmuz 02, 2024

    Yenilenmiş A kalite telefonlar birçok kişinin bütçesine uygun seçenekler arasında yerini almıştır. Gerekli tüm bakım ve onarımlardan geçen yenilenmiş A kalite telefon modellerinin pil düzeyi, ekranı, kasası gibi birçok yeri iyileştirilmiştir

    senatech blog
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR