Senatech Blog

  • Haziran 10, 2024

    Cep telefonları gün içerisinde en yoğun kullanıma sahip cihazlardır. Dünya ile bağlantımızı sağlayan birer aracı haline gelen cep telefonlarımız 7 gün 24 saat, aralıksız olarak çalışır. Cep telefonlarının gelişmesi ve yeni yetenekler kazanmasıyla enerji ihtiyacı da arttı. Telefonlara hayat veren lityum iyon pil teknolojisi her ne kadar büyük gelişme katetmiş olsa da belirli bir ömre sahiptirler. Mobil cihazlarda yer alan piller, birer uzun ömürlü sarf malzemeleridir. Çoğu batarya, cihazın kullanım ömrü dolmadan çok daha önce değişime ihtiyaç duyar.

    senatech blog
  • Mayıs 29, 2024

    Xiaomi, akıllı telefon pazarındaki iddiasını sürdürüyor ve yeni amiral gemisi Redmi 14 Pro ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yenilikçi tasarımı, üstün kamera performansı, güçlü donanımı ve hızlı şarj özellikleriyle dikkat çeken Redmi 14 Pro, teknoloji severlerin beklentilerini fazlasıyla karşılayacak gibi görünüyor.
     

    senatech blog
  • Mayıs 29, 2024

    Samsung, Galaxy Buds serisi ile kablosuz kulaklık pazarındaki konumunu güçlendirmeye devam ediyor. Yeni Galaxy Buds 3 modeli, tasarımındaki büyük değişiklikler ve geliştirilmiş özellikleri ile kullanıcıların beklentilerini karşılamayı hedefliyor. 
     

    senatech blog
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR